Termeni si conditii

Prezentul website este proprietatea BAAR si este referit in continuare ca “aida.info.ro” (Administrare Istoric Date Asigurari Auto)

BAAR reprezinta asociatia profesionala care este membra a Consiliului Birourilor si care este formata din toate societatile de asigurare din Romania autorizate sa practice asigurarea de raspundere civila auto obligatorie si, dupa caz, si mandatate sa elibereze documente de asigurare de raspundere civila auto "Carte Verde".

BAAR este avizat de Comisia de Supraveghere a Asigurarilor, in conformitate cu prevederile art. 25 (3) din Legea nr.32/2000.

Proprietatea intelectuala

Continutul si design-ul aida.info.ro, inclusiv look&feel-ul acestuia si bazele de date accesibile prin intermediul sau, sunt proprietatea BAAR si sunt protejate prin legislatia romana in vigoare cu privire la drepturile de autor si drepturile conexe.

Este interzisa orice utilizare a continutului aida.info.ro in alte scopuri decat cele permise expres de prezentul document sau de legislatia in vigoare. Cererile de utilizare a continutului in alte scopuri decat cele permise expres de prezentul document pot fi trimise la adresa de email secretariat@baar.ro.

Suspendarea accesului

Aida.info.ro poate, fara orice alta notificare sau formalitate si fara ca acest lucru sa necesite explicarea atitudinii sale, sa suspende sau sa blocheze accesul dvs. la continutul siteului sau la o parte a acestui continut.

Schimbari ale site-ului

Aida.info.ro isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, adauga sau sterge in orice moment portiuni ale continutului sau. De asemenea, aida.info.ro isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul utilizatorilor la o parte sau la intregul sau continut.

Inregistrare, parole

Accesul dvs. la unele facilitati din cadrul siteului poate necesita inregistrarea dvs. cu un nume de utilizator si o parola. Va recomandam sa nu dezvaluiti nimanui aceasta parola. Aida.info.ro nu va cere niciodata parola conturilor dvs in mesaje prin posta electronica sau telefon.

Protectia datelor personale

Confidentialitatea si protectia informatiilor sunt importante pentru noi. Cititi Politica de confidentialitate a datelor cu caracter personal .