Politica de confidentialitate privind datele cu caracter personal aferenta site-ului www.aida.info.ro

Prezenta politica se aplica site-urilor, aplicatiei, produselor sau serviciilor noastre care fac trimitere la aceasta politica sau care nu au o politica de confidentialitate separata (denumite colectiv „Serviciile” noastre).

Scopul prezentei politici de confidentialitate este de a oferi o mai buna intelegere cu privire la urmatoarele aspecte:

Speram sa iti faci timp pentru a citi prezenta politica. Este important sa ne vizitezi frecvent pentru actualizari ale acestei politici. Daca efectuam modificari pe care le consideram importante, te vom anunta trimitand o notificare si/sau te vom contacta folosind alte metode, cum ar fi e-mailul.

Cine este operatorul de date?

Operatorul de date este B.A.A.R. – Biroul Asiguratorilor de Autovehicule din Romania, cu sediul in Str. Vasile Lascar nr. 40-40 bis, etaj 5 si 6, sector 2, Bucuresti, cod 020502, Romania.

Cine este Responsabilul cu protectia datelor?

In cadrul B.A.A.R. – Biroul Asiguratorilor de Autovehicule din Romania, datele de contact ale Responsabilului DCP sunt:

Responsabilul cu protectia datelor cu caracter personal

Telefon: 0311 300 800

Email: protectiadatelor@baar.ro

Informatiile pe care le colectam

Prin intermediul www.aida.info.ro, BAAR nu colecteaza nicun fel de date cu caracater personal sau care sa poata conduce la identificarea persoanelor.

Cum sunt partajate aceste informatii

Drepturile tale

In temeiul Regulamentului UE nr. 679/2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date, in calitate de persoana vizata, ai o serie de drepturi, care sunt detaliate mai jos. Unele dintre acestea se aplica numai in situatii specifice si sunt calificate sub anumite aspecte prin derogari in legislatia privind protectia datelor. Te vom informa in raspunsul nostru la solicitarea ta daca ne bazam pe orice derogari de acest tip.

Alte informatii

Alte informatii

Pentru orice solicitari legate de informatiile tale cu caracter personal sau oricare dintre drepturile sus-mentionate, te rugam sa ne contactezi in unul dintre urmatoarele moduri:

Prezenta politica se completeaza, acolo unde este cazul, cu Politica de confidentialitate privind datele cu caracter personal disponibila pe site-ul www.baar.ro.